Количка

0 артикула
Начало Bamboo socks

Bamboo socks

5 причини защо чорапки Pirin Hill са перфектният подарък за Деня на Влюбените

 


       

Свети Валентин чука на вратата, което означава, че сега е времето да подготвим подходящ подарък за тези, които обичаме! Ние, от Pirin Hill, смятаме, че луксозна подаръчна кутийка, пълна с меки, топли и весели чорапки, е страхотна идея за подарък за 14ти февруари...  

Прочети още →

Легенда за Коледното чорапче


       

Kоледеният символ, за който ще ви разкажем, е коледното чорапче. Може и да ви се струва невероятно, но знайте, че традицията да се поставя коледно чорапче над камината или под елхата, което Дядо Коледа да напълни с лакомства, датира от векове.  

 

 

Прочети още →

Чорапи Pirin Hill - създадени, за да правят деня ти щастлив!


       Ние, от Pirin Hill, се стремим да вдъхнем  повече живот и цвят на един често пренебрегван в наше време детайл от Вашето  облекло, а именно чорапите. Водещата мисия  на бранда е  да носи щастие и да връща цветовете в сивото ни ежедневие. Ето от къде и произлиза нашето мото: „Създадени, за да носят щастие!“. 

 

 

Прочети още →

Чорапи от Бамбук - фантазия за краката


       Идеята ни за чорапи от Бамбук се роди, благодарение на нашето желание в Pirin Hill да предложим нещо различно - чорапи, които не предизвикват проблеми, а които ги решават. Чорапи, които носят щастие и комфорт.  Но кое е уникалното на бамбука? Кое прави чорапите от Бамбук специални? Защо ние от Pirin Hill се спряхме точно на него?

 

 

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»