Безплатна доставка за поръчки над 30 лева

Количка

0 артикула
Безплатна доставка за поръчки над 30 лева
Вижте всички статии

Дрескод и как да бъдеш различен

Понятието дрескод e широко разпространено в нашия съвременен свят. Но какво всъщност е дрескод, малко от нас се замислят? Това са правилата за обличане на работното място, на събитие и в ежедневието.

По-голямата част от хората имат дрескод на работното място, с който трябва да се съобразяват ежедневно. Но дали няма начин да бъдем малко по-различни в тези корпоративни среди или дори в ежедневието ни? Тук идва моментът, в който да се замислим за чорапите си, в повечето случаи те биват съчетани с цвета на панталона, което означава черен панталон с черни чорапи, сив панталон със сиви чорапи или пък син панталон със сини чорапи. Това е добро правило, когато наистина средата го налага, но е скучно, нали? 

 

 

Винаги има място и за цветни чорапи, които да Ви карат да се чувствате различни и да излезете от скучното ежедневие, но трябва да бъдете малко по-внимателни в избора си, защото не е толкова лесно като с тъмните класически чорапи. Естествено не винаги може да се възползвате от това, защото има ситуации, в които няма как да използвате цветни чорапи. Пример за това е строгата бизнес среда, където облеклото Ви трябва да предизвиква респект в колегите Ви. Но както всяко правило и то има изключения, тъй като има и много мъже, които носят италиански костюми и обувки по поръчка и ги съчетават с лилави или вишневи чорапи. Това са мъже, които са уверени във вида си и имат вече изграден имидж и използват чорапите само за да разчупят стила си.

 

 

Разбира се има и ситуации, в които може да изберете по-интересни чорапи, които могат да бъдат в по-ярки цветове или пък модели с различни фигури (изображения), които нашумяха в последно време. Ако решите да използвате чорапите като акцент във вашето ежедневие трябва да спазвате някои правила. На първо място е хубаво да съчетаете чорапите си с някакъв детайл от облеклото - било то ризата, кърпичката, вратовръзката или сакото. Не е задължително цветовете да са напълно еднакви, просто трябва да си пасват.

Едноцветните чорапи в заглушени тонове обикновено са безопасен избор, но ако искате да сте смели може да опитате и с екстравагантните цветове, те са добри за офиса и за ежедневни бизнес облекла. Но цветните акценти не трябва да са прекалено силни. Бляскавите чорапи са запазени за жените. Ако имате творческа работа или не толкова строг дрескод в офиса, можете да следвате актуалните тенденции и да сте по-смели. Някои цветни чорапи с фини райета или точки също могат да изглеждат добре с костюм.


   

 

Независимо дали е през уикенда или просто искате да сте небрежен, но все още искате да изглеждате добре. Обикновено, това е чудесна възможност да подчертаете малко повече индивидуалност при избора на чорапи. Комфортът е важен, но не се страхувайте да бъдете по-цветни и креативни от обикновено.

 

   

 

Всички наши дизайни са направени по най-високите стандарти и предлагат модели и цветове, които да отговарят на уникалния вкус на всеки. Това са причините, поради които много съвременни мъже добавят нашите луксозни, стилни модели чорапи към своята колекция дрехи. Нашите чорапи са проектирани така, че да изглеждат добре при всеки повод. Дизайнерите ни са съсредоточени върху това да направим чорапите гъвкави по отношение на модата. Това означава, че те се вписват перфектно както с официални, така и с ежедневни, вечерни срещи и други поводи.

Ние сме съсредоточили цялото си внимание към детайлите, върху всички части на нашия дизайн, производството, доставката и удовлетвореността на клиентите с една единствена цел- да доставим нещо наистина специално за Вас.

Допълнете новото си облекло с перфектната двойка дизайнерски чорапи. Без значение къде търсите- в нашия онлайн магазин винаги ще можете да намерите перфектните чорапи, които да ви подхождат на облеклото Ви.

 

Запомнете: животът е твърде кратък, за да носите само скучни чорапи.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Таня Манолова
  Много ми харесват чорапите на Пирин Хилс, купувам за всички в семейството. Ще се радвам, ако произвеждате и по-големи номера, синът ми е 48-ми размер и много трудно си намира чорапи, а Вашите са много качествени.
  Отговори ›
 • Георги Филипов
  Наистина качествена стока! Заставам с името си!
  Отговори ›
 • Соня Христова
  Вече няколко пъти купувам от чорапите на Пирин Хил. Великолепни са!- и мъжките, и дамските. Материя, дизайн, издръжливост, всичко е на изключително високо ниво. Благодаря, че се грижите така добре за нашите крачета! Препоръчвам на всеки!
  Отговори ›
«1»