Безплатна доставка за поръчки над 30 лева

Количка

0 артикула
Безплатна доставка за поръчки над 30 лева
Вижте всички статии

Чорапи Pirin Hill - създадени, за да правят деня ти щастлив!

Идеята

Идеята за създаването на марката идва след многократни въпроси на наши приятели и познати от къде могат да се закупят качествени чорапи и нашите препратки към чуждестранни марки, за които произвеждаме.

Иронично е как висококачествени чорапи, произведени в България, могат да се намерят в магазините на водещи чуждестранни марки за спортни и дизайнерски продукти. В същото време те не са достъпни за българските потребители. Целта на марка Pirin Hill е да предложи алтернатива, от една страна на евтините, но некачествени и еднообразни чуждестранни продукти, и от друга – на големите международни марки с продукти на неоправдано високи цени, несъответстващи на предлаганото качество.

В същото време ние, от Pirin Hill, се стремим да вдъхнем повече живот и цвят на един често пренебрегван в последно време детайл от Вашето облекло, а именно чорапите. Водещата мисия на бранда е да носи щастие и да връща цветовете в сивото ни ежедневие. Ето от къде и произлиза нашето мото: „Създадени, за да носят щастие!“.

Всички чорапи с марка Pirin Hill са произведени в семейната ни фабрика в град Русе. Натрупаните с годините знания и опит в работата с марки във Великобритания, Франция и Германия са базата на която марката Pirin Hill стъпва при идеята да предложи на българските потребители висококачествени продукти с атрактивен дизайн на разумни цени.

Ние осъзнахме, че пазаруването на чорапи трябва да е по-удобно, по-интересно и предлагащо по-голямо разнообразие. Ето защо ние избрахме интернет пространството, за да направим покупката на Вашия нов чифт чорапи по-лесен и по-удобен. Tака ние можем да сме на правилното място, в правилното време, с правилния подход!

Вдъхновение

Дизайните на нашата колекция са вдъхновени от богатството на българската природа – красива, интересна, пъстра, разнообразна, носеща положителен заряд. Принтовете и орнаментите черпят идеи от разнообразните растителни видове в нашата Родина, от величествените планини и от техните бистри езера.

Флората и фауната, намиращи се в България, осигуряват постоянен източник на вдъхновение за Pirin Hill. Нашият екип се старае да подбере добре орнаментите, използвани в дизайните ни, и да ги преобрази в красиви десени за флоралната ни колекция. По цветовите комбинации, използвани в нашите модели, ще разпознаете цветовете на величествените ни планини, бистрите езера и пъстрите цветя, намиращи се в нашата Родина. Къде, ако не в природата, човек може да открие най-съвършеното и хармонично съчетание на цветове и най-приятните за човешкия поглед форми и краски.

За всяко настроение, гардероб и вкус!

Чорапите се превръщат в аксесоара, който добавя индивидуалност и цвят  по един фин начин. Не пренебрегвайте този елемент от Вашата визия.

Цветните чорапи определят стила Ви! Те се съчетават перфектно както с дънки, така и с бизнес костюм. Ярките чорапи в необичайни цветове, които напоследък станаха много популярни - модерна глобална тенденция, моментално Ви карат да се чувствате по-специални. Цветните чорапи Ви дават оригиналност и индивидуалност. Ето защо Pirin Hill, освен традиционните чорапи в черно и сиво,  предлага и ‚по-фънки‘ и цветни модели, които подчертават Вашата оригиналност. Те са подходящи както и за сивите бизнес костюми, така и за летните панталони и ежедневните дънки.

Чорапи Pirin Hill са подходящи за тези от Вас, които обичат да добавят елемент на изненада, както в работата, така и в стила на обличане. А именно, един цветен чорап, показващ се под панталона на Вашия консервативен костюм, би бил този елемент, разчупващ на пръв поглед скучната сивота на ежедневието. Можете да разгледате нашите ‚фънки‘ предложения тук: http://www.pirinhill.com/category/318/mazhki-chorapi-ot-bambuk.html.

И все пак, ярките и смели чорапи не винаги биха били подходящия аксесоар във Вашата визия. За някои официални поводи, може би, не е добре да акцентувате на този детайл от облеклото си. Играйте безопасно и изберете по-тъмен чифт чорапи, който да отива на Вашата стилна визия. Ето и нашите по-класически и стилни модели: http://www.pirinhill.com/category/320/mazhki-chorapi-ot-pamuk.html

Шарени или едноцветни, 'фънки' или класически - нашите чорапи са чудесен подарък както за мъже, така и за жени. Разгледайте дамската ни колекция, състояща се както от шарени чорапи с флорални мотиви, така и от едницветни стилни модели. Можете да избирате измежду меките и приятни на допир модели от бамбук или класически и комфортни модели от памук: http://www.pirinhill.com/category/214/damski-chorapi.html

Факторът за качество е всъщност нашият успех!

Освен дизайна на нашите чорапи, за нас от Pirin Hill е изключително важно да Ви предложим и един висококачествен продукт. Ето защо всеки чорап Pirin Hill е подложен на строг контрол на качеството. Всички продукти на марката Pirin Hill са произведени в семейната ни фабрика, което ни позволява възможно най-стриктно следене и контролиране на качеството на продукцията ни. Използвайки опита и постоянно подобряване на технологията на производство, ние сме в състояние бързо да се адаптираме към променящите се изисквания и предпочитания на Клиента. Строгият контрол на качеството, иновациите и квалифицираният персонал дават възможност на нашите продукти да отговарят на най-високите стандарти. 

Материалите, използвани за създаването на един продукт, са от изключителна важност за неговото качество. Издръжливостта на чорапите зависи от преждата. Ето защо, при произвеждането на чорапи Pirin Hill, ние подбираме най-добрите прежди. Сътрудничеството ни с водещи производители на суровини ни позволява непрекъснато разширяване и обновяване на гамата ни от материали.

Ние не спираме да търсим нови и интересни композиции. Също така следим отблизо техническото развитие и иновации на производителите на прежда и се опитваме да включим в нашето производство най-новите и интересни прежди, предлагани на пазара.

Благодарение на висококачествените прежди, които използваме за изплитането на чорапите Pirin Hill, нашите чорапи са издръжливи, като не губят цвета си след изпиране, но и са приятни на допир. Доказателство за това е и ‚Тестът за Абразивност‘ на който ние подлагаме чорапите Pirin Hill. Резултатите от него са, че дори и след 20 000 протърквания чорапите Pirin Hill са без дупки и изтънявания или промяна в цветовете.  

Ние от Pirin Hill осъзнаваме, че за Вас е важно чорапите, които носите да са качествени и издръжливи, но също така да бъдат приятни на допир. За да станат чорапите Pirin Hill по-меки те се гладят с пара. 

Също така чорапите Pirin Hill са удобни за носене. Те нежно обгръщат крака, като прилепват добре и никога не губят своята еластичност, а поради комфортния им ластик те не се свличат. Могат да се носят през целия ден: памукът и бамбукът, за разлика от синтетиката, се отличават с висока пропускливост на въздуха. Ето защо те предпазват крака Ви от изпотяване и от появата на неприятна миризма: „-Мъже, няма нужда да се притеснявате да сменяте обувките си на обществени места!“.

Друго предимство, с което се отличават чорапите Pirin Hill, са ръчно кетелованите пръсти. Шевът е плосък и много по-фин от обикновен шев на оверлог машина. По този начин затварянето на пръстите е гладко, без ръб. Ето и разликата между ръчно кетеловани пръсти и оверлог: 

На кратко, чорапите Pirin Hill осигуряват пълен комфорт на Вашите крака.

За нас марка Pirin Hill олицетворява нашата мисия, а именно безкомпромисно качество и потребителска удовлетвореност. За да се убедите в качеството и удобството на чорапите Pirin Hill, можете да разгледате нашата първа колекция. Ние сме убедени, че с всяка Ваша покупка Вие ни давате възможност да Ви предоставим „щастие и комфорт във всяка крачка!“.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари