Безплатна доставка за поръчки над 30 лева

Количка

0 артикула
Безплатна доставка за поръчки над 30 лева
Вижте всички статии

5 причини защо чорапките Pirin Hill са перфектният подарък за Деня на влюбените

 

Свети Валентин чука на вратата, което означава, че сега е времето да подготвим подходящ подарък за тези, които обичаме! Ето защо ние, от Pirin Hill, смятаме, че луксозна подаръчна кутийка, пълна с меки, топли и весели чорапки, е страхотна идея за подарък за 14ти февруари...

1) Това е един практичен подарък

Ние всички обичаме подаръците, но също така бихме се радвали, ако те биха влезли в употреба по-често. Разбира се, че шоколадовите бонбони и цветята са хубав подарък, но все пак, те едва ли биха влезли в употреба, и този тип подаръци ще ни радват за ограничено време – докато не ги изядем или докато не увяхнат. Ако искате да поднесете възможно най-добрия подарък на половинката си – защо не комбинирате красивото с практичното. Чорапите са предмет, който се ползва ежедневно, можем да ги използваме с години и да ги носим многократно. Подарете чорапки, които ще напомнят на половинката Ви за Вашата любов 365 дни в годината.

А не е ли по-хубаво да имаме под ръка различен чифт чорапчета за всеки един ден от седмицата... ето защо ние ви предлагаме кутийка, съдържаща 7 чифта чорапи за всеки ден от седмицата.

2) Те носят послание

Говорейки за чорапки, това едва ли е първото нещо, с което асоциираме този аксесоар от нашия гардероб. Ако все пак се вгледате в нашите чорапки, ще откриете послание - две думи, показващи нашите чувства към любимия човек...

3) Те са весели и забавни

Свети Валентин е празник на любовта и радостта. Денят на влюбените се свързва с усмивки, сърца и щастие. Ето защо нашата колекция за Деня на Влюбените е изцяло съобразена с това настроение. Всички модели - дамски и мъжки, носят настроението на празника, като съчетават в дизайните си различните нюанси на червеното – цветът на любовта.

4) Те са удобни

Защо не подарите комфорт на Вашите близки в това забързано и натоварено ежедневие. Чорапките ни от бамбук са приятни на допир, като в същото време носят красота и щастие. При носенето им, Вие ще усещате незаменима мекота и чудесно копринено усещане. Ще се движите с лекота и комфортът ще Ви съпровожда навсякъде!

5) Те идват при вас, опаковани в красиви и стилни подаръчни кутийки

Опаковането на подаръци обикновено се превръща в истински хаос – прекарваме дълго време с ножица в ръце, тиксо и панделки около нас, за да завършим с красиво опакован подарък. За съжаление, понякога резултатът изглежда като проект по труд и техника на дете от трети клас. Ето защо ние предлагаме нашите чорапки старателно подредени в луксозни седморни и тройни кутийки. Така вашият подарък е готов да бъде поднесен и да донесе радост на получателя му.

PS: Защо много хора все още смятат, че любовта може да бъде само между мъж и жена? Вашите родители, приятели, деца, братя и сестри са онези, които ви обичат с цялото си сърце. Тези хора са винаги готови да ви дадат помощта и подкрепата си, когато е необходимо. Не забравяйте да ги поздравите на този празник. Намерете време, за да изразите своята любов и благодарност към тях.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари